Levende musik til bryllup

Der er nok ikke nogen, der har været til et bryllup uden musik før. Og selvom du ikke er den store musiknørd, er musik bare så vigtigt til et bryllup og vil tage festen til et helt nyt niveau. Du bør dog overveje, om du ønsker akustisk guitarist, originalt band, coverband eller andet, for der er ret stor forskel på dem. Men fælles er, at det vil være med til at skabe en helt speciel stemning og absolut være noget, som festens gæster vil kunne huske i fremtiden.

Gode råd til, når du skal vælge musik til brylluppet:

  • Hør altid bandet eller musikerne, inden du booker dem til dit bryllup.
  • Hør om de spiller brudevals, eller om I skal finde en anden løsning.
  • Hør om de tager imod musikønsker fra gæster undervejs og derved kan justere deres sætliste i løbet af aftenen.
  • Hør hvornår bandet kommer på dagen, og hvor lang tid de skal bruge på at sætte op?
  • Og sidst, huske at fortælle, hvad du forventer og kræver af bandet! Det er trods alt dig, der skal giftes, hvorfor det er vigtigt, at der ikke er noget, som du kommer til at fortryde efterfølgende.

Få andre til at vælge den rette musik

Der er nok at se til i forvejen, hvorfor det kan være en stor hjælp, hvis man får andre til at sørge for musikken. Det kan bl.a. være Musik Leverandørerne, som har mange års erfaring fra musikbranchen, som de bruger til at rådgive og sikre den helt rette kvalitet af musik til diverse lejligheder – heriblandt også bryllupper!  Musik Leverandørernes bands har også altid lyd- og lysanlæg med til festen, så den helt rigtige stemning kan blive indfriet. Men vigtigst er, at de lytter til kunden og stræber efter at opfylde kundens krav.