Snerydning med traktor

I Danmark er det meget varierende, hvor kolde vores vintre er, og det er derfor ikke i alle henseender, at der er behov for et motoriseret køretøj i forbindelse med snerydning. Hvis du gerne vil være helt sikker på at kunne modstå de mængder sne, som vinterårstiden til tid leverer, kan det være en god ide at investere i en traktor til opgaven.

Idet der godt kan være lidt tvivl om, hvad din traktor egentlig lovligt set må benyttes til relateret til snerydning, har dette indlæg til formål at præcisere, hvilke regler der gør sig gældende, når det kommer til snerydning med traktor.

Hvilken indregistrering er relevant at have til snerydning?

Hvis din traktor er indregistreret med hvid nummerplade med rød kan, er den begrænset i anvendelse, hvilket betyder, at den må benyttes til snerydning, såfremt det selvfølgelig sker inden for lovens rammer.

Hvis din traktor ikke er indregistreret med nummerplade, må den benyttes til visse former for vejarbejde, men den må ikke benyttes i forbindelse med snerydning.

Kontakt en anlægsgartner

Hvis du vil undgå selv at skulle investere i en traktor, du kan benytte til snerydning, kan du kontakte en anlægsgartner, der har en maskinpark, der let kan klare opgaven. Stendal Anlæg & haveservice ligger i Kalundborg, så hvis du har behov for hjælp til snerydning i Kalundborg-området, så hvorfor ikke kontakte firmaet i denne forbindelse?