Udnyt teknologien smartest med det rette AV udstyr

Hvad er AV udstyr?

AV udstyr er et udtryk for udstyr, man bruger i forbindelse med opsætning af video og lyd; det er en forkortelse for audiovisuel. Det vil sige, at AV udstyr er noget vi alle kender fra privaten eller som en integreret del af arbejdspladsen. Det kan fx være TV- og computerskærme i privaten eller integrerede infoskærme, fladskærme, mikrofoner og lydsystemer i virksomheder.

AV udstyr til virksomheder

Når man taler om AV udstyr er der en forskel på det, vi kender hjemme fra privaten, og det som bruges i virksomheder – her kan man fx få AV udstyr til mødelokaler, videokonferencer eller lignende. I virksomheder er AV udstyret bygget til hyppig og landvarig brug, eftersom man nemt kan opholde sig flere timer i et mødelokale, hvor video og lyd spiller en stor rolle for mødets succes.

AV udstyr til mødelokaler er vigtigt for at opnå det rette lys og lyd samt projektering og monitorering. AV udstyret kan fx bestå af en kombination af flere skærme, mikrofoner til mødetalerne samt højtalere.

Attraktive AV-løsninger fra AV-huset

Der er ikke noget værre end at indlede et vigtigt møde med drilske ledninger og HDMI-indgange, der ikke virker. Heldigvis kan man finde mange attraktive AV-løsninger hos AV-huset, som tilbyder standard såvel som skræddersyede løsninger. Om der er tale om AV-udstyr til klasselokaler eller store mødelokaler, har de 30 års erfaring med at levere samt opsætte AV-udstyr efter omgivelserne og kundernes individuelle behov.

AV-huset har før leveret AV-løsninger til kirker, hoteller, foreninger og byrådssale. Deres konferenceløsninger og AV-løsninger til store og små lokaler tilpasses altid efter rummets størrelse og stilmæssige omgivelser, så teknologien sikrer et succesfuldt møde mellem mennesker.