Bliv bogholder og få en essentiel rolle i en virksomhed

Der er rigtig mange job, der bliver automatiseret og erstattet af maskiner. Hvis du vil have et af de jobs, man ikke kan fjerne, så bliv bogholder. Bogholderne er dem, der sørger for at der er styr på alt papirarbejdet i virksomhederne. Du kan ikke få en maskine til at bogføre fakturaer ind i et bogføringsprogram. Der har dog længe været spået om, at størstedelen af bogholdernes arbejde skulle blive automatiseret. Ifølge en kilde, som Finans bringer, kan vi risikere, at op mod 94-99 % af bogførernes daglige arbejde bliver automatiseret.

Den digitale udvikling inden for revision går ekstremt langsomt

Det er dog ikke helt gået, som eksperterne forudså. Det skyldes blandt andet, at det arbejde, som både bogfører og revisorer udfører, er mere kompliceret end som så. Netop derfor går den digitale udvikling langsomt inden for regnskab. Det skyldes bestemt ikke, at fagfolkene er mod digitalisering eller gammeldags, men nærmere at der er flere udfordringer med det, end man lige skulle tro.

Bliv bogholder og følg med digitaliseringen

Bogholdere har en meget væsentlig rolle i virksomhederne, store som små. Selvom der skulle komme mere automatisering inden for faget, så mener eksperterne ikke, at bogholderne bliver overflødige i virksomhederne. Deres arbejdsgange blive dog anderledes engang i fremtiden.